Hjälp? 08 - 530 361 75

Låssmed/låstekniker

1 plats.
Vi söker dig med några års branscherfarenhet inom låsyrket.

Om tjänsten

I tjänsten som låssmed/låstekniker kommer du att arbeta framförallt med installation och service av mekaniska och elektriska lås och passagesystem runtomkring i Storstockholm.

Arbetet varierar och du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en erfaren låssmed eller låssmed/låstekniker och som kan arbeta självständigt med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som trivs med självständigt arbete samtidigt som du också har god samarbetsförmåga. Du tar också initiativ och du ser till kundens bästa i varje given situation. Problemlösning och en flexibilitet är två andra viktiga egenskaper.

Som låssmed/låstekniker i ett stort och växande företag med både djupa kunskaper och teknisk bredd har du unika möjligheter att växa och utvecklas i din yrkesrollDå anställningen kan utövas i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kan på kundens begäran genomföras enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi kan erbjuda ett fritt och omväxlande arbete i ett mindre företag med god tillväxt (idag 4 man) samt bra villkor för dig med rätt kompetens, erfarenhet & inställning.


Körkort 
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet 
Vi söker en heltidstjänst i första hand men är även öppna för om du vill jobba deltid.

Lön 
Lön efter kollektivavtal. Förhandlingsbart.

Ansökan 
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]